Náš tým

Duše a srdce Parnasu

Dušan
Svoboda

Srdcem naší kuchyně je Dušan Svoboda. Sbíral zkušenosti v Itálii, Norsku, ale i v indické Jakartě. Než se Parnas stal jeho srdeční záležitostí, vrátil jako šéfkuchař slávu Francouzské restauraci Art Nouveau v Obecním domě. Posbíral mnoho gastronomických cen, například Křišťálovou vařečku, nebo cenu za nejlepší foodstyling v Culinary cupu. Pravidelně vyhrává se svým týmem na mezinárodních kuchařských olympiádách. Srdcař. Jeho jídelní lístek postavený na surovinách z éry Rakousko-Uherska si zamilujete. Ukáže vám, co je to tradiční česká kuchyně oděná do moderního hávu. Pochopíte, že nemusí být jen mastná a těžká. Zjistíte, že snese srovnání s vyhlášenými světovými kuchyněmi. A objevíte suroviny, ze kterých vařily naše babičky.

Dušan Svoboda
Václav Krejčík

Václav
Krejčík

Usměvavý Václav Krejčík vedl přes dvacet let cukrářský tým pražského InterContinentalu. Za prezentaci a propagaci cukrářského řemesla získal Řád svatého Ambrože, patrona cukrářů. Václav, jako náš šéfcukrář, ale nestojí jen za signature dezerty Parnasu a celým naším dezertním lístkem. Peče pro vás také domácí chléb, který dostanete hned po příchodu na stůl spolu s čerstvým máslem a škvarkovou pomazánkou.

Van
Štětinová

Díky Van celý Parnas funguje tak, jak má. Je duší celé restaurace. Hned po škole sbírala zkušenosti v SaSaZU či Kobe, pak se na tři roky přestěhovala do Dubaje, kde vedla Karma Kafe, Novikov nebo oceňovanou restauraci Moe’s on the 5th v dubajském hotelu Sheraton. K nám přišla jako člen poradenského týmu, který nám Parnas pomáhal rozjíždět a zamilovala se do něj natolik, že když jí skončil poradenský mandát, už neodešla.

Van Štětinová
Honza Novák

Honza
Novák

Pavel
Bareš

Pavel Bureš

Podpořte nás
koupí voucheru

Koupit zde