Předkrmy

  Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, rukolou a praženými piniovými  semínky 195 Kč
  Tataráček ze zauzeného lososa s dijonskou majonézou, křepelčím vajíčkem 63°  a lososovým kaviárem 295 Kč
  Dušení zahradní šneci v pikantní kořenové zelenině s rajčaty a bílým vínem, zahuštění kváskovým chlebem 295 Kč
  Grilovaná husí foie gras na perníkovém toastu s perníkovou omáčkou a jablky Granny Smith marinovanými v šafránu 485 Kč
  Staročeská polévka „Veverka“ s masovými knedlíčky, hovězím masem, celestýnskými nudlemi  a zeleninovým julliene 135 Kč

Hlavní chody

  Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s grilovanou brokolicí, květákem a lanýžovým olejem 385 Kč
  Grilované tygří krevety s omáčkou z thajského manga a chilli se sépiovým rizotem 485 Kč
  Pečené kachní prsíčko na akátovém medu s bílým lanýžem, omáčka z fortifikovaného merlotu, červené zelí s brusinkami, restovaný řapíkatý celer a pyré z červeného zelí 485 Kč
  Vepřový bok upravený sous-vide s pomerančovo karotkovým pyré a restovanou kapustou, silný vepřový jus 445 Kč
  Grilovaný hovězí steak ze svíčkové plemene Česká stračena s omáčkou z horského tasmánského pepře, cibulový quiche a keňské fazolky na bylinkovém másle 625 Kč
  12 hodin pomalu pečené jehněčí kolínko s pastinákovým pyré, konfitovaným česnekem  a listovým špenátem, jehněčí glacé 545 Kč

Dezerty

  „Crepes Suzzette“ v pomerančové šťávě s karamelem, flambované Grand Marnierre, ořechová zmrzlina a pražené lískové oříšky 295 Kč
  Teplý fíkový flan s karamelovou omáčkou z třtinového cukru  a vanilkovou zmrzlinou 175 Kč
  Čokoládovo nugátový řez, želé z thajského manga s espumou a pistáciovým chlebem 175 Kč
  Křehká jablečná tartaletka se skořicí a drobenkou, podávaná s domácí  marcipánovou zmrzlinou 175 Kč 
  Domácí ručně dělané čokoládové pralinky 215 Kč 
  Výběr mezinárodních sýrů s ořechy a domácí marmeládou 275 Kč

Sezóna

 0,15l Ryzlink vlašský 2016, kabinet, suché, rodinné vinařství Sedlák Svárov 129Kč 
 0,15l FRANKOVKA  rosé 2015, kabinet, suché, František Mádl,Velké Bílovice 129Kč
0,15l Alibernet 2006, pozdní sběr Chateau Dowina, suché červené Vinselekt Michlovský, Rakvice 129Kč 
  Kančí rillettes s marinovanými houbami a cibulkou,
doplněné křenovou majonézou
285Kč 
  Gratinovaný morek s chorizo krustou, šťouchané pečené brambory a lanýžové glazé 325Kč
  Velouté z černého kořene s grilovaným husím Foie Gras a celerovou slámou 385Kč
  Grilovaný rybí filet dle aktuální nabídky podávaný na choucroute s pečenou domácí slaninou a uzenou omáčkou s lososovým Malosol kaviárem 485Kč
  Jelení ossobuco na červeném víně a jalovci s batátovým pyré, knedlíčkem a chipsem, doplněné dýňovým brunoise 465Kč 
  Créme brulée se sečuánským pepřem, maracuja sorbet a želé, podávané s Coulis z lesního ovoce 195Kč

 

 

Každý den pro Vás připravuje šéfkuchař Dušan Svoboda a jeho tým také specialitu dne.
Informujte se u Vašeho číšníka.

Informace o alergenech obsažených v našich pokrmech jsou k nahlédnutí u obsluhy.