Menu

Naše menu

Šéfkuchař Dušan Svoboda společně s šéfcukrářem Václavem Krejčíkem připravili menu inspirované kuchyní Rakouska-Uherska a první republiky. V moderním pojetím se tak navracejí i k tradičním surovinám, jako jsou droby a jiné delikatesy.

 

Menu
Vánoce 2020

Půl tuctu gratinovaných šneků v česnekovém másle s Pernodem a bagetou

nebo

Šnečí krokety s houbami shitake a šafránovou majonézou

Hříbkový Kuba s česnekovým pyré, majoránkovou pěnou a okurkami cornichon

Kapří krém se zeleninou julienne, petrželovým knedlíčkem a restované jikry a mlíčí na másle

Smažený kapr z chlumeckých sádek s bramborovým salátem s jablky a hořčičnou omáčkou

nebo

Telecí řízek s bramborovým salátem s jablky a hořčičnou omáčkou

Krém karamel s oříškovou drobenkou, smetanovou zmrzlinou a rakytníkový kompot

3 chody 950 Kč / 5 chodů 1200 Kč

 

Menu
Silvestr 2020

Lososový kaviár s crème fraîche, vajíčkem, šalotkou, citronem a blini

Krém z jeruzalémského artyčoku s ragú z králičích ledvinek

Dančí svíčková sous vide s konfitem z dančího lýtka, dýňovým pyré omáčkou z fortifikovaného merlotu a prachem z jehličí

Křupavý čokoládový mousse a karamelová čokoláda se smetanovou zmrzlinou, mandlovou drobenkou a amarulovou omáčkou

 

Salát z čočky Beluga s domácí zauzenou kýtou na bukových hoblinách

Menu 1700 Kč

 

Degustační menu

Degustační menu

 

DEGUSTAČNÍ MENU ŠÉFKUCHAŘE

 

1.390 Kč na osobu

 

 

Dezertní menu

Dezertní menu

Vinný lístek

Vinný lístek












Velké Formáty






Podpořte nás
koupí voucheru

Koupit zde