Menu

Naše menu

Šéfkuchař Dušan Svoboda společně s šéfcukrářem Václavem Krejčíkem připravili menu inspirované kuchyní Rakouska-Uherska a první republiky. V moderním pojetím se tak navracejí i k tradičním surovinám, jako jsou droby a jiné delikatesy.

 

 

BYZNYS

OBĚD

3.-7.8.2020

11:00 – 15:00

Pomalu pečená kachní prsa na pomerančích s omáčkou Cumberland

Studená ředkvičková polévka s uzeným pstruhem

Hovězí Stroganov s jasmínovou rýží

Slávky na bílém víně s opečenou bylinkovou bagetou

Lívance s lesními plody a zakysanou smetanou

Variace sorbetů a zmrzlin

2 chody 325 Kč / 3 chody 425 Kč

 

Degustační menu

Degustační menu

 

DEGUSTAČNÍ MENU ŠÉFKUCHAŘE

 

1.390 Kč na osobu

 

 

SEZÓNNÍ DEGUSTAČNÍ MENU

 

1.590 Kč na osobu

 

Dezertní menu

Dezertní menu

Vinný lístek

Vinný lístek
















Podpořte nás

koupí voucheru

Koupit zde