Menu

Naše menu

Šéfkuchař Dušan Svoboda společně s šéfcukrářem Václavem Krejčíkem připravili menu inspirované kuchyní Rakouska-Uherska a první republiky. V moderním pojetím se tak navracejí i k tradičním surovinám, jako jsou droby a jiné delikatesy.

 

 

BYZNYS

OBĚD

7.-10.7.2020

11:00 – 15:00

 

Krém z černého kořene s kachním konfitem

Tataráček ze zauzeného lososa z naší udírny
s dijon majonézou a křepelčím vajíčkem

Houbové rizoto s kmínovou pěnou a tempurovanou hlívou ústřičnou

Grilovaná vepřová panenka s restovanou zeleninou a batátovým pyré

Variace minidezetů

Výběr sorbetů a zmrzlin

2 chody 325 Kč / 3 chody 425 Kč

 

Degustační menu

Degustační menu

 

DEGUSTAČNÍ MENU ŠÉFKUCHAŘE

 

1.390 Kč na osobu

 

 

SEZÓNNÍ DEGUSTAČNÍ MENU

 

1.590 Kč na osobu

 

Dezertní menu

Dezertní menu

Vinný lístek

Vinný lístek
















Podpořte nás

koupí voucheru

Koupit zde