New Year’s Eve menu restaurant Parnas

  

Glass of Cuvée Quatre, Crémant de Vinselekt Michlovský, extra brut

 Tartare of yellowfin tuna, wasabi mayonés and salmon caviar

 Smoked duck breast on beech shavings, jam from red onion and apple-saffron coulis

 Venison consomé with marrow dumplings, sherry and vegetables brunoise

 Grilled octopus, artichoke risotto, in the sun dried tomatoes, basil espuma

 Pork tenderloin and pork belly served sous vide with ginger, chilli, sweet potato puree and then choi sauté on salty butter

 Piece Trufle, maracuja foam, citrus crumb topping, ice cream, buckthorn jelly, pomegranate, peppermint

Selection of Cheeses, nuts, fig dip

 

after midnight and Happy New Year’s

Homemade smoked pork leg flavor beechwood, lentil salad

 

3.450,- Czk 

The chef and pastry chef Dušan Svoboda and Václav Krejčík with collective wish you bon appetite.

 

 

 

 

Christmas Eve menu restaurant Parnas

For every menu as a gift a glass of Cuvée Quatre, Crémant de Vinselekt Michlovský, extra brut and homemade Christmas cookies

 

MENU CZECH

Old Bohemian “Kuba” with dried mushrooms, caraway espuma and marinated silver onions

Gratinated snails in herb butter with garlic toast

Traditional fish Christmas soup with spawn and milt, vegetables and bun dumplings

Fried carp fillet and homemade potato salad with apples

Grilled pork plum with plum sauce, roasted almonds and mashed potatoes with cabbage

Ginger-doughnut, foam from Becherovka, ginger and caramel with ice cream, vanilla and flowers

 

MENU INTERNATIONAL

Terrine of Foie Gras with white chocolate sauce and chilli, mango chutney and aged aceto balsamico

Gratinated snails in herb butter with garlic toast

French onion soup baked with Gruyere cheese

Grilled halibut, roasted potato purée, vanilla and lime, Beurre blanc sauce

Roasted saddle of fallow-deer, chestnut purée, baby patty pan on butterand blackcurrant sauce

Snow meringue pie, cardamom sediment, coffee yoghurt, peanut crumb topping, ice cream, raspberries and peppermint

 

6 courses   1.680,-

5 courses   1.510,-

4 courses   1.360,-

 

The chef and pastry chef Dušan Svoboda and  Václav Krejčík with collective wish you good appetite.

 

 

 

Dear Guests,

We have a for you new special Autumn seasonal menu.

 

 

Wild boar rillettes with marinated mushrooms and onion, accompanied by horseradish mayonnaise

Gratinated marrow with chorizo crust, mashed potatoes and truffles glassé 

Velouté from the black root with grilled husím goose Foie Gras and celery straw  

Grilled fish fillet according to current offer served on choucroute with roasted homemade bacon and smoke sauce with sallmon Malosol caviar  

Deer ossobuco on red wine and juniper with sweet potato puree,dumplings and chips, accompanied by pumpkin brunois  

Creme brulée with Succuan pepper, maracuja sorbet and jelly, served with Coulis of forest fruit

 

For reservation please call +420 224 239 604 or +420 777 709 145

 

19 hours ago

Na vašem názoru nám záleží! Podělte se s námi o to, co se vám u nás líbilo (i nelíbilo) na našem Facebookovém profilu i na Tripadvisoru 👍

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 days ago

Pastinákové velouté s konfitovanými bažantími prsíčky a smaženkou z Blaťáckého zlata z našeho zimního menu prostě musíte ochutnat! 🙂

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
5 days ago

V našem zimním menu samozřejmě nesmí chybět oblíbená klasika 🙂
Gratinovaní šneci v česnekovém másle s Pernodem a bylinková bagetka.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago

Už jste ochutnali náš předkrm ze zimního menu?
Terinka Foie Gras, rakytníkové želé, salátek s hořčičným dresinkem a ořechovou oplatkou.
Oblíbená surovina našeho šéfkuchaře.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago

Zveme vás na naše zimní menu. Nenechte si ho ujít, těšíme se na vás!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 weeks ago

Tešíme se, že i v roce 2018 budeme součástí těch vašich nejlepších gurmánských zážitků👌👨‍🍳

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Nenechte si ujít naše silvestrovské menu. Těšíme se na vás!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Parnas restaurant

Chybí Vám ještě nějaký dárek? Máme pro vás řešení!😉

Darujte svým blízkým nebo obchodním partnerům jedinečný gastronomický zážitek v naší krásné restauraci.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Fotky na Timeline

Darujte svým blízkým nebo obchodním partnerům jedinečný gastronomický zážitek v naší krásné restauraci.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

SOUTĚŽ O PODZIMNÍ MENU PRO DVA! 🍽️
SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Jedním z nejzajímavějších jídel podzimního menu je rybí filet s choucroutem. Zkuste si tipnout jaké víno používá náš ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 3 »