Podzimní degustační menu

Kančí rillettes s marinovanými houbami a cibulkou, doplněné křenovou majonézou 
Gratinovaný morek s chorizo krustou, šťouchané pečené brambory a lanýžové glazé 
Velouté z černého kořene s grilovaným husím Foie Gras a celerovou slámou 
Grilovaný rybí filet dle aktuální nabídky podávaný na choucroute s pečenou domácí slaninou a uzenou omáčkou s lososovým Malosol kaviárem 
Jelení ossobuco na červeném víně a jalovci s batátovým pyré, knedlíčkem a chipsem, doplněné dýňovým brunoise  
Créme brulée se sečuánským pepřem, maracuja sorbet a želé, podávané s Coulis z lesního ovoce

Šéfkuchař Dušan Svoboda a šéfcukrář Václav Krejčík s kolektivem Vám přeje dobrou chuť.