Letní degustační menu

 
Carpaccio z hovězí svíčkové s rukolou, hoblinkami parmazánu a bazalkové pesto
Slávky na bílém víně s petrželkou, šalotkou, máslem, chilli papričkou a křupavá focaccia s bylinkami
Jahodová studená polévka s plátky jahod, nočkem mascarpone a redukcí z limetky a zeleného čaje
Pečený rybí filet dle aktuální nabídky s hráškovým rizotem, císařskými lusky na másle a omáčkou Beurre blanc
Smažené řízečky z mladého telecího s vlažným bramborovým salátem z pečených brambor, ledového salátu a šalotky, podávané s domácí hořčicovou majonézou
Ananasové carpaccio s mandlovým mascarpone, jahodami, křupavou oplatkou a domácím limetkovo-bazalkovým sorbetem.

Šéfkuchař Dušan Svoboda a šéfcukrář Václav Krejčík s kolektivem Vám přeje dobrou chuť.