Zimní menu

 70g Terinka Foie Gras, rakytníkové želé, salátek s hořčičným dresinkem a ořechovou oplatkou 445 Kč
 6ks Gratinovaní šneci v česnekovém másle s Pernodem a bylinková bagetka 265 Kč
 
Pastinákové velouté s konfitovanými bažantími prsíčky a smaženkou z Blaťáckého zlata
295 Kč
 200g Grilovaný rybí filet dle aktuální nabídky podávaný s houbovým krupotem, chipsem a pěnou z Parmské šunky 485 Kč
 150g Dušená kýta z daňka s krémovou smetanovou omáčkou, perníkovým knedlíkem, restovanou šunkou, kořenovou zeleninou a brusinkami 485 Kč
  Čokoládovo hruškový řez, vlažná čokoládová bábovička s kardamomem, hruškové želé, zakysaná smetana, malinová redukce s ibiškem a sorbet z černého piva 195 Kč

6 chodů 920,-
5 chodů 830,-
4 chody 740,-

 

Šéfkuchař Dušan Svoboda a šéfcukrář Václav Krejčík s kolektivem Vám přeje dobrou chuť.